Puteți returna produsele achiziționate din magazinul nostru online în termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, în condițiile legii (Ordonanța de urgenta nr. 34/2014) și conform termenilor și condițiilor magazinului ANGEL CHIC.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent, fără a fi deteriorate și cu toate elementele prezente (etichete, instrucțiuni de folosire, elemente de identificare). Nu se acceptă produsele ce prezintă semne de utilizare (urme, miros, rupturi, piele zgâriată/uzată, cute de purtare, etc).

Vă rugăm să folosiți ambalaj de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Taxele de transport revin în sarcina clientului.

Contravaloarea produsului returnat se va vira în maximum 14 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia, într-un cont bancar.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz. În functie de comportamentul clientului ne rezervăm dreptul de a selecta clientela.

În baza cererii dumneavoastră de retragere din contract ANGEL CHIC STYLE SRL va trimite un curier la adresa menționată pentru a ridica coletul cu produsul/produsele pe care doriți să le returnați cu toate informațiile necesare preluării.